Amerikaanse studie 2008 toonde de relatie tussen de afwezigheid van intiem leven en de frequentie van erectiestoornissen in mannen 50-70 jaar. Het lichaam vergeet gewoon dat na bepaalde bewegingen van verschillende spieren, een erectie optreedt. Voor vrouwen is de situatie niet zo kritisch, maar de training van intieme spieren is nuttig voor iedereen.

2. Springt druk

Sex Night heeft een gunstig effect op het lichaam. Mensen die seks regelmatig hebben ervaren minder problemen met druksprongen.

3. Immuniteitsvallen

Orgasmes zijn een uitstekende manier om “op te vrolijken” het immuunsysteem, Say. Twee groepen mensen namen deel aan de studie van dit probleem. Sommigen hebben 1-2 keer per week seks, anderen minder vaak. In de monsters van het speeksel eerst vonden ze een veel hogere concentratie van immunoglobulines, die de penetratie van virussen in het lichaam voorkomen.

4. De productiviteit is erger

Studie van de Universiteit van Oregon toonde aan dat paren met een actief seksueel leven meer plezier van het werk krijgen en het beter vervullen.

vijf. Rijdt cyclus

Bij afwezigheid van het reguliere seksuele leven kunnen kritieke dagen stoppen voorspelbaar te zijn. Dit komt door de gemeenschappelijke onevenwichtigheid in het lichaam. De grootste veranderingen zullen degenen opmerken die zijn

erectiepillen kopen

gestopt met het gebruik van orale-anticonceptiva met bloedende annulering tussen de cursussen van tabletten.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.